Suntem un grup mic de entuziasti care scriem despre viata in Elvetia, asadar nu vrem sa dam impresia ca suntem cine stie ce mari specialisti in arta scrisului, facem asta in timpul liber, in speranta ca macar o parte din ceea ce scriem noi aici va fi de folos cuiva. Asa cum se vede, am pus si optiunea de a comenta direct de pe FaceBook, daca gasiti greseli, informatii eronate, etc. nu ne suparam, scrieti un comentariu si noi vom rescrie informatiile pentru ca toata lumea sa poata beneficia de informatii corecte despre viata in Elvetia.

Vrei sa te alaturi pro bono echipei de redactori? Nu trebuie decat sa ne scrii si sa poti scrie macar un articol pe saptamana, daca este legat de Elvetia si/sau de comunitatea romanilor de aici, este super ok. Ce este important? Sa fie articole scrise corect gramatical si sa fie originale, nu copiate. In rest, poti sa scrii despre orice, cu timpul lucrurile se vor aseza. Azi la noi pe pagina sunt abia 460 de fani, iar in grup sunt 300 de membri. Cred eu ca in Elvetia sunt mai multi romani, asa ca ii asteptam in continuare.

Daca gasiti greseli de exprimare, garamaticale nu le asumam, voi le mentionati si noi le corectam. Ne cerem scuze pentru astfel de situatii, dar cum am zis mai sus, nu suntem profesionisti, iar daca am plecat de acasa de peste 20 de ani, am mai incurcat limba romana cu cea de aici. Speram sa ne iertati si sa ne ajutati sa corectam erorile de pe site-ul romanilor din Elvetia.

Facebook Comments Box