Castelul Herblingen

Castelul Herblingen a fost construit in secolul al XIII-lea pe locul unei vechi fortificatii. Castelul in mod repetat si-a schimbat proprietarii, a fost ipotecat pentru datorii si a cazut in mainile austriecilor. Doar in ultimele doua secole, el a schimbat mai mult de 25 de proprietari. Si acum castelul este in proprietate privata. In mod repetat, castelul a fost reconstruit. Peretii si turnurile medievale, curtea sunt conservate.

Castelul Hodgenville

Acesta este unul dintre cele mai bine conservate castele pe apa din Elvetia. Prima mentiune despre acest castel dateaza din secolul al XIII-lea, cand proprietarul sau, Rudolf Hodgenville, a pornit in Cruciada sub steagul lui Frederick al II-lea. Campania a esuat, Rudolph s-a intors, el nu a avut mostenitori si, prin urmare, a lasat mostenire castelul manastirii St. Gallen. Acest fapt era foarte comun in acele vremuri. Abatia adeseori inchiria castelul unor diversi domni. in timpul razboiului de 30 de ani, trupele suedeze au stationat in el. Iar in secolul XVIII, castelul a devenit resedinta de vara a staretului manastirii St. Gallen. Castelul apartine abatiei si astazi.

Castelul Unterhof

Turnul vechi al castelului a fost construit in 1186, in jurul acestuia in 1294 au fost ridicate ziduri si a aparut Castelul Unterhof, al carui prim proprietar a fost Johann Truhsessen. Descendentii sai au detinut castelul pana in 1460. Dupa aceea, castelul si-a schimbat proprietarii foarte des. In perioada 1990-1992, castelul a fost reconstruit.

Castelul Werdenberg

Castelul Werdenberg a fost fondat de Rudolf von Montfort in 1230. In 1404 a fost capturat de austrieci. In secolul urmator a apartinut ba orasului Lucerna, ba manastirii Sf. Gallen Abbey. In 1835, castelul a devenit proprietatea sefului familiei Hilti care a amenajat il el o farmacie si un cabinet medical. Frida Hilty a lasat castelul moatenire manastirii St. Gallen.

Castelul Wartensee

Turnul vechi rezidential al Castelului Warthensee a fost construit in 1243 sub Knight Heinrich von Warthensee. Castelul e a apartinut acestei familii. Dar, in 1372, ultimul barbat din acest neam a murit, iar mostenitoarea sa, Clara von Warthensee, s-a casatorit cu Walter Blarera. Castelul a ramas in mainile acestei familii pana in 1791. In 1843, castelul a fost dobandit de compozitorul englez Baron Robert Lucas Persal de Wilsbridge. El a reconstruit cea mai mare parte a castelului in stilul pseudo-gotic. Acum, castelul apartine unei ramuri a familiei Blarer – familia Basler.

Castelul Khegi

Cea dintai mentiune a Castelului Khegi, ca loc de nastere a familiei nobile Von Hegy, dateaza din 1225. In 1460, ultimul membru al familiei, Hugo Hegy, a murit, lasand castelul fiicei sale, Barbara, care s-a casatorit cu Jacob von Hohenlandenberg si a dat nastere la doi fii, Hugo si Ulrich. Anume ei au refacut complet castelul si i-au oferit un aspect modern. Sub conducerea lor, castelul era inconjurat de un zid de piatra, turnuri laterale, o casa de cavaler si o capela. Din 1587, castelul era detinut de orasul Zürich, iar din 1798 a devenit din nou proprietate privata. Din 1915 pana in 1947 Castelul a fost detinut de Frederick Heghi, dar din 1947 castelul apartine orasului Winterthur.

Castelul Lenzburg

Cea dintai mentiune a Castelului Lenzburg dateaza din anul 976, cand contele Bero din Aargau si-a sarbatorit aici nunta. La acea vreme, castelul era inca din lemn. Dar in secolul al XI-lea a devenit din piatra. Atunci el a apartinut unui vasal credincios al imparatului Friedrich Barbarossa, iar dupa moartea, atat a vasalului cat si a imparatului el a trecut la fiul imparatului Otto, care s-a stabilit aici si chiar a luat titlul de conte Otto von Lenzburg. Din acel moment, in jurul castelului creste un oras cu acelasi nume. Dupa moartea contelui Otto, castelul si-a schimbat adesea proprietarii. In secolele XIII-XIV, castelul a fost puternic reconstruit. Din 1433, castelul apartine orasului Berna.

Castelul Hodgenville

Castelul Hodgenville – Elveția

Facebook Comments Box