In fiecare an in Elveția exista numeroase evenimente de afaceri, culturale si sportive, dintre care multe sunt cunoscute departe de granitele tarii.

In Geneva atrage atentia festivalul de costume istorice – Fete de Escalade (decembrie), competitiile ecvestre internationale (decembrie), Salonului International de Automobile (martie), Iarmarocul antichitatilor -Brokante (noiembrie) si Expozitia Internationala – Ideal Home (noiembrie) .

In St. Moritz – Festivalul „Islands Haute Cuisine” (ianuarie – februarie). La Lausanne – Expozitia Internationala de arme (decembrie), Festivalul International de Jazz (noiembrie), Expozitia animalelor domestice „Animalia” (octombrie) si competitiile Internationale de Canotaj.

In Lucerna – Expozitia armelor de vanatoare antice (aprilie), Festivalul Blues si Festivalul de muzica clasica de pian (noiembrie). In Basel – Targul mondial a banilor si monedelor (februarie), Targul de toamna de la Basel (octombrie – noiembrie), Expozitia internationala de ceasuri si bijuterii (martie) si Expozitia Internationala de Arta „ART” (iunie). In Saas-Fee – Festivalul international de sculptura in gheata (decembrie).

In Zurich, targul anual de vinuri „Expovin” la bordul navelor motorizate care acosteaza la malul lacului Zürich (noiembrie), Festivalul mondial de arta avangardista (august-septembrie), Festivalul de jazz (noiembrie) si Expozitia de Craciun a colectionarilor (decembrie). In Grindelwald – Festivalul mondial de zapada (ianuarie). In Chateau d’E – Saptamana Internationala de zburat cu baloanele cu aer (ianuarie). In Campione – concursurile de apa „Formula 1” pe barci de mare viteza si ceremonia de inmanare a mastii de aur. Si, desigur, numeroase competitii in sporturile de iarna in statiunile din tara.

Festivaluri și expoziții în Elveția

Festivaluri și expoziții în Elveția

Facebook Comments Box