Interlaken este un oras din cantonul Berna din Elvetia. Este o destinatie turistica bine-cunoscuta din centrul Elvetiei in apropiere de Alpi. Prin oras curge raul Aare. Interlaken se afla intre Lacul Brienz la est si Lacul Thun la vest.

Este greu de contrazis faptul, ca in Elvetia odihna este respectabila si foarte placuta in toate privintele. Acest lucru se aplica, de asemenea, infrastructurii impecabil dezvoltate si atractiilor naturale si culturale magnifice si unui numar imens de proceduri medicale si cosmetice disponibile la oricare hotel. Interlaken isi poate usor gasi locul in numarul de statiuni destul de populare si vizitate din aceasta tara.

Acest loc a devenit faimos in secolul al XIX-lea, iar iubitorii de odihna linistita au mers acolo pentru a-si imbunatati sanatatea fizica si psihica. De obicei erau aristocrati si cei destul de bogati.

Astazi, Interlaken din Elvetia are statutul de statiune de schi bine echipata, inconjurata din toate partile de lacuri limpezi si pajisti alpine. In plus fata de divertismentul traditional, in forma de recreere sportiva, petreceri si discutii cu prietenii in cafenele mici confortabile, puteti vizita o serie de excursii interesante. Una dintre cele mai renumite atractii din Interlaken este muntele Jungfrau. O plimbare standard de trei ore cu un tren confortabil va va permite sa va topiti in peisajele din jur, iar privelistea ce se deschide de pe munte este uluitoare. Pe drum spre varf puteti admira un alt monument natural – roca Sfinxului. Fanii antichitatii si arhitecturii deosebite ar trebui sa viziteze cu siguranta vechiul Belfry „Zytgloggsturm”, unde la bataia ceasului sa va puneti o dorinta.

Cabinele teleferice locale ofera cautatorilor de senzatie minunatele panorame ale Alpilor de la inaltimea zborului pasarilor. Apropo, cele mai frumoase fotografii ale Interlaken sunt facute de aici. Si, desigur, este imposibil sa nu vorbim de cascada Reichenbach, langa care a avut loc faimoasa lupta a lui Sherlock Holmes cu Dr. Moriarty. Un loc cu adevarat unic pentru fanii Conan Doyle.

Clima de aici este subalpina, cu ploi torentiale caracteristice in ultimele luni ale verii. Dar iarna ne te bucura cu ingheturi si zapada si festivalul anual de muzica blues World Mystery Forum se desfasoara in orice vreme in Interlaken!

Pe teritoriul acestui oras, de fapt, un oras mic, exista numeroase hoteluri, camine si case de oaspeti. In acelasi timp, puteti fi siguri ca serviciul din ele este furnizat la cel mai inalt nivel. Puteti alege pur si simplu locatia hotelului in Interlaken, la discretia dvs.: in centru, pe malul fluviului, langa parc si asa mai departe. Pentru aceasta trebuie sa utilizati cardul Interlaken.

Daca mergeti in Elvetia pentru prima data, incercati sa utilizati resursele nelimitate de internet, unde puteti obtine informatiile necesare pe numeroasele forumuri si puteti citi recenziile despre Interlaken.

Interlaken, Elveția

Farmecul rafinat al Interlaken, Elvetia

Facebook Comments Box