Multi romani stabiliti in Elvetia vor sa vada posturile de televiziune romanesti, asa ca sunt nevoiti sa isi cumpere si sa instaleze o antena Digi TV. In mod evident montarea antenelor de satelit procurate de la operatorii romani nu este admisa in strainatate, dar exista deja multe firme care ofera aceasta posibilitate in toate tarile Uniunii Europene, inclusiv in Elvetia. De aceea noi venim in ajutorul tuturor, atat a romanilor din diaspora cat si a firmelor care ofera stfel de servicii. Vom da posibilitatea celor din urma, cele ce ofera instalarea antenelor Digi TV sa se promoveze pe site-ul nostru, chiar si acelor ce monteaza antene de la Dolce, Orange sau Focus Sat.

Instalare antene DIGI TV in Elvetia

Avand in vedere ca in multe tari din Uniunea Europeana nu este legal sa folosesti IP TV, singura varianta legala este sa-si  monteze antene de satelit de la DiGi TV, acest lucru fiind valabil si in Elvetia. Firmele intermediare fac ele contract cu furnizorii de programe romanesti prin satelit, iar tu le platesti lor abonamentul si fara doar si poate, un mic comision pentru acest serviciu. Montarea unei antele de satelit pentru Digi TV in Elvetia costa incepand de la 10 euro pe luna abonamentul la care se adauga costul receiverului. Pretul acestuia difera mult in functie de model, etc.

De ce sa apelezi la o firma recomandata de portalul romanilor din Elvetia? Pentru ca noi strangem date si le publicam pe site, deci spre deosebire de ofertele de pe FaceBook, unde ofertele vin si pleaca, aici pe langa lista firmelor care monteaza antenele Digi TV in Elvetia veti gasi si parerea oamenilor care au beneficiat de serviciile lor.

Instalare antene DIGI TV în Elveția

Instalare antene DIGI TV în Elveția

Atentie! Esti o firma care monteaza anteme Digi TV in Elvetia? Publica oferta ta completa la noi pe site! Este nevoie de preturi, adresa, date de contact si evident de zona pe care o acoperiti. Astfel ajungi mai rapid la clienti, iar acestia te gasesc mai usor.

Facebook Comments Box