A merge la Grindelwald merita cel putin pentru peisajele magnifice care se deschid de la ferestrele oricarei cabane. Aici va puteti bucura, fara limita, de varfurile de munte care dispar intr-o ceata albastra, acoperita de ghetari, de pajisti alpine verzi si de aerul imbatator de curat al Elvetiei.

Desigur, principalul avantaj al acestui oraa este statutul sau de statiune populara de schi. Datorita locatiei sale geografice unice, Grindelwald din Elvetia se mandreste cu cel mai lung sezon de divertisment de iarna – de la inceputul lunii decembrie pana la a doua jumatate a lunii aprilie si aproape 50 km de partii de schi cu diferite grade de dificultate.

Printre acestea se numara si traseele pentru iubitorii de cross-country, schi alpin, sportul cu sania si drumetii pe pantele pitoresti. Potrivit recenziilor turistice despre Grindelwald, corpul si sufletul se odihnesc pe deplin aici.

– Va doriti distractii si comunicare? Exista mai multe baruri, cluburi de noapte, discoteci si restaurante.

– Duceti un stil de viata sanatos? Bine ati venit la cluburile sportive locale, scolile de schi, patinoare si centre de sanatate.

– Sunteti insetati de experiente noi? Faceti excursii pentru a explora atractiile locale din Grindelwald, fotografiile carora le gasiti in numar mare pe Internet.

Pestera albastra de gheata si stramtoarea de gheata, cunioscute pe plan mondial, va reamintesc cu frumusetea lor maiestuoasa si rece posesiunile Reginei de zapada. Chiar si calatorilor mai umblati si experimentati li se taie respiratia de la imaginile care se deschid in ochii lor, prin urmare, inainte de a merge la statiune, ar trebui sa aveti grija de a cumpara o camera foto sau video.

Va puteti simti ca erou principal al „Bondyana”, mergand la cina la restaurantul Piz Gloria, care se roteste la o altitudine de 2970 de metri. Aici a avut loc filmarea primului film al serialului. La statiunea Grindelwald, aveti posibilitatea de a face o excursie pe cele mai inalte cai ferate montane din Europa: de a urca pe varful Kleine Scheidegg si apoi a cobori in jos la Wengen, apoiurca din nou, dar deja in Menlihen si finaliza calatoria, sosind in Grindelwald.

Puteti ajunge aici fara nici o dificultate. Drumul de la Zurich cu trenul va dura aproximativ doua ore. Iar de la Geneva, literalmente in 20 de minute un autobuz confortabil va ajunge la destinatie. Orasul gazduieste adesea evenimente interesante, unul dintre cele mai renumite fiind Festivalul mondial de zapada, desfasurat anual in ianuarie. Artistii si sculptorii vin aici pentru a crea si a prezenta juriului si publicului uimitoare capodopere de gheata si zapada.

Grindelwald - Elveția

Împărăția de gheata din Grindelwald – Elveția

Facebook Comments Box