Despre toate informatiile de care aveti nevoie pentru a deschide o afacere in Elvetia am scris in articolele noastre precedente pe care le gasiti aici: Afaceri in Elvetia partea I si aci Afaceri in Elvetia partea a II-a .

Pornind pe calea bussinesului in Elvetia veti mai avea neaparat nevoie de cunostinte despre cum se deschide un cont la o banca din Elvetia, informatii pe care le gasiti aici: Cum se deschide un cont intr-o banca Elvetiana. Veti mai avea nevoie si de cunostinte cum se poate procura un imobil in Elvetia, evident, locul unde va veti desfasura activitatea. Pentru asta e nevoie sa va informati aici despre piata imobiliara din Elvetia.

Acum cand aveti la dispozitie toata informatia de documentare necesara va ramane doar sa mai studiati si despre cele mai recomandate domenii de activitate pentru afaceri in Elvetia.

Domenii pentru afaceri in Elvetia

Este foarte dificil sa 0feri sfaturi specifice despre alegerea unui domeniu de afaceri in Elvetia. Foarte multi factori influenteaza acest lucru. Pornind de la disponibilitatea unui permis de sedere (pentru cetatenii straini) si a orasului de resedinta si se termina cu suma disponibila pentru afacere. Unicul lucru care se poate face este a mentiona sectoarele promitatoare pentru investitii din Elvetia. Le mentionam intr-o lista mai jos:

* Produse farmaceutice si medicale
* Biotehnologii
* Agricultura
* Turism
* Produse alimentare si bauturi de calitate
* Servicii financiare
* Tehnologie avansate si inovatii

Va dorim bafta si realizari frumoase! Speram ca cele trei articole despre afaceri sa vsa fie de folos si daca gasiti pe site infromatii invechite sau eronate, nu ezitati sa ne comunicati.

Facebook Comments Box