Elvetia este renumita in toata lumea pentru scolile sale private si pentru universitatile si pensiunile inchise. Elvetia mai este numita si locul de nastere al pedagogiei reformiste. Si astazi, metodele de educatie se bazeaza pe principiile lui Montessori, Piaget si Steiner. Datorita nivelului ridicat de profesionalism, nivelul de pregatire este foarte inalt. De asemenea, nu trebuie sa uitam de stabilitate, de prestigiu si de securitate. Toate acestea creeaza conditii ideale pentru educatia copiilor. Din cauza acestor conditii, multi studenti merg la studii anume in Elvetia. In afara de bussinesul hotelier, aici sunt la fel de populare si scolile de limbi straine. Scolile de studiere a limbilor straine private ofera, de regula, o gama uriasa de locuri pentru studiere si diverse programe de limba pentru copii, adulti si adolescenti. Institutiile de invatamant privat sunt foarte prestigioase.

Studiile internationale privind calitatea invatamantului secundar au stabilit ca in ultimii 10 ani Elvetia a prezentat cele mai ridicate niveluri de pregatire pentru absolventii de liceu. Luati, de exemplu, anul 2000. Conform acestui an, evaluarea calitatii invatamantului in scolile din Elvetia s-a clasat pe locul 13 in 32 de tari, iar in 2009 deja – 14 dintre 65. Dupa toti parametrii, nivelul de formare a elevilor in scoli este peste medie. De asemenea, aceasta tara demonstreaza intregii lumi o excelenta educatie superioara. Elvetia ocupa locul 5 in clasamentul international printre cele mai bune universitati din lume. Primele locuri le cedeaza Canadei, SUA, Regatului Unit al Marii Britanii. Costul instruirii poate fi invidiat de orice alta tara. Educatia este gratuita acum, chiar si pentru straini. Atat studentii elvetieni, cat si studentii din alte tari primesc o bursa.

Elvetia este o tara cu o educatie de inalta calitate. Aici veti primi una dintre cele mai bune educatii din lume. De asemenea, nu puteti fi nu doar o persoana educata, dar si sa cunoasteti atractiile arhitecturale unice, sa va familiarizati cu cultura si istoria tarii si asa mai departe.

Aceasta tara intampina cu bucurie pe fiecare student sau turist. Ea va va incanta cu excursii in munti, parcuri si lacuri colorate.

Educația în Elveția

Educația în Elveția

Facebook Comments Box