Institutiile educationale din orasul statiune Montreux, din Elvetia, cu nivelul de acreditare international. Educatia din Elvetia este una dintre cele mai bune si mai prestigioase din lume. Prin urmare, in fiecare an multi studenti din diferite tari ale lumii devin abiturienii la institutiile de invatamant din Elvetia. Aproape toate universitatile, scolile particulare, scolile-internat, colegiile din Elvetia au acreditare internationala, traditiile lor, educatie de inalta calitate si o bază excelenta pentru pregatirea practica, care este un punct foarte important pentru viitor, gasirea unui loc de munca sau pentru admiterea la universitate.

Scoala privata de tip mixt din Montreux (Institut Monte Rosa) este situata in Montreux langa lac, cu un frumos si umbros parc, terenuri de tenis si terenuri de baschet.

Scoala poate pregati simultan aproximativ 70 de persoane, camerele de locuit sunt proiectate pentru 2-3 persoane, varsta studentilor de la 8 la 19 ani. Elevii traiesc direct in scoala, primesc trei mese pe zi, merg in excursii. Prezentarea materialelor de instruire este in limba engleza. De asemenea, scoala ii pregateste intens pe studenti pentru admiterea la universitatile din Anglia si Elveaia.

Mai departe vom vorbi despre alta scoala – Glion Hotel School, scoala este una dintre cele mai bune din domeniul sau, are acreditare internationala si emite diplome care sunt recunoscute in intreaga lume. Acum, scoala este formata din trei campusuri (Glion, Leysin, Bulle). Educatia din aceasta institutie este oferita in limbile engleza si franceza. Puteti obtine educatie la aceasta scoala de la varsta de 18 ani. Scoala este dotata cu ssli de clasa moderne si bucatarii demonstrative. Internet cafenele, restaurante, cafenele, sali de recreere, terenuri de sport si alte sali se afla pe teritoriul institutiei. Camerele de cazare sunt duble, pensiune completa. De asemenea, institutia ofera o serie de programe diferite de studii superioare pentru solicitantii cu varsta peste 24 de ani.

Universitatea din Montreux (European University) este o universitate internationala cu un nivel european de educatie. Teritoriul universitatii este situat in apropiere de centrul orasului, cladirea institutiei de invatamant insasi este un vechi conac. In acelasi timp, aproximativ 100 de studenti pot sa studieze la universitate. Procesul de invatamant se desfasoata in limba engleza. Elevii locuiesc in apartamente inchiriate, pe care le inchiriaza cu ajutorul universitatii. O selectie larga de programe de formare (relatii publice, administrarea afacerilor, sisteme informatice, hoteluri si turism etc.), la finalul carora absolventii primesc o diploma internationala.

Colegiul privat de femei din Montreux (Surval Mont-Fleuri) este o scoala de formare a limbilor straine pentru fete cu varsta cuprinsa intre 15 si 22 de ani. In colegiu, in plus fata de principalele activitati pentru studiul limbilor (franceza si engleza), se poate participa la cursuri suplimentare, cum ar fi cursuri de afaceri, eticheta, design vestimentar, de gatit si aaa mai departe. Cladirea colegiului este situata in apropiere de centrul orasului, pe deal. Numarul maxim de elevi este de 75 de persoane. Elevii traiesc pe teritoriul scolar in camete pentru 1-2 persoane, primesc o pensiune completa. Studiile se desfasoara in limbile engleza si franceza, la sfarsitul studiului absolventii colegiului primesc o diploma a Asociatiei elvetiene a Scolilor de Limbi.

Colegiul privat de elita din Glion (Institut Villa Pierrefeu) – acest colegiu pentru fete este la cinci minute cu masina de la Montreux. Principala atentie este acordata studiului limbilor, culturii internationale si etichetei internationale, la fel se pot alege si cursuri suplimentare. Colegiul este situat pe versantii dealului, cu o vedere superba spre Lacul Geneva si Montreux. De educatie pot beneficia pana la 36 de studenti de sex feminin cu varste cuprinse intre 16 si 24 ani in acelasi timp. Educatia se desfasoara in limba engleza. Elevii locuiesc intr-o camera pentru 1-2 persoane si li se ofera o pensiune completa.

In frumosul oras statiune Montreux, pe malul lacului Geneva, va puteti nu numai relaxa pentru o saptamana sau doua, ci si obtine o educatie de inalta calitate in institutiile sale educationale.

Instituțiile educationale Montreux

Instituțiile educationale de nivel international din Montreux

Facebook Comments Box