Majoritatea persoanelor cu venituri ridicate incearca sa-si dea copiii la studii in străinătate. Una dintre tarile cele mai populare pentru educatie este Elvetia. De ce aceasta tara? Raspunsul nu trebuie cautat mult:

1. In tara es-au format traditii vechi si garantii de stat pentru o educatie la un nivel decent.

2. Baza sistemului educational elvetian este echilibrul optim al mai multor sisteme: germana, anglo-americana si franceza. Curriculum-ul este destul de intens, dar studentii nu trebuie sa lucreze in mod constant, ci sa aleaga timpul convenabil pentru ei.

3. Educatia in Elvetia poate fi combinata cu odihna activa: pescuitul in lacuri, schi, calarie, snowboarding sau alpinism.

4. Avantajul educatiei in Elvetia este, fara indoiala disponibilitatea unei varietati de practici lingvistice. Intrucat exista patru limbi oficiale (franceza, germana, italiana si romansh) in aceasta tara, veti putea invata mai multe limbi straine in acelasi timp.

5. Institutiile elvetiene ofera una dintre cele mai bune educatii din domeniul hotelier si turismului hotelier. Mai mult de 80% din managerii de ospitalitate de top au diplome din aceasta tara.

6. Bancherii si finansistii cu inalta calificare doresc studii in Elvetia, deoarece institutiile sale din acest domeniu sunt recunoscute ca fiind cele mai bune din lume.

7. Studiile in aceasta tara va ofera o experienta nepretuita de a studia in strainatate, disponibilitatea unei varietati de practica lingvistica si introduce, de asemenea, va face cunostute traditiile si modul de gandire al diversilor reprezentanti ai Europei Occidentale. Aceasta experienta este foarte importanta pentru viitoarea cariera si viata.

8. Conditiile climatice si naturale locale permit consolidarea starii de sanatate a copilului, precum si cunoasterea studentilor din diferite tari care sunt copii ai unor mari oameni de afaceri, politicieni, diplomati.

9. Elvetia se caracterizeaza printr-un nivel inalt de viata si o criminalitate scăzuta, absenta confruntarilor nationale si neutralitate politica constanta.

Învățământ Elveția

Principalele avantaje ale educației elvețiene

Facebook Comments Box