Daca va hotarati sa calatoriti in Elvetia, atunci vizitati Zurich. Puteti rezerva un tur la una din agentiile de turism care va va oferi excursii cu un grup sau va va face un itinerar individual. Un tur cu ghid, intocmit pentru dvs. personal, are multe avantaje. In primul rand, aceasta tine cont de preferintele dvs. personale. In al doilea rand, nu trebuie sa va adaptati la ceilalti membri ai grupului de turism si sa incadrati in intervalul stabilit. In loc de toate acestea, vi se va oferi un ghid dea gata, care contine toate informatiile de care aveti nevoie (harta, program, puncte de interes). Unica grija sunt dorintele voastre. Ce preferati, sa ascultati si sa nu va ganditi la nimic sau alegeti independenta si un program gratuit.

Sa facem o introducere despre principalele rute de excursii din Zurich. De regula, excursiile incep dimineata, punctul de plecare este statia de autobuz, care este situata aproape de gara.

Turul prin Zurich cu ghid.

In timpul acestei calatorii, veti vizita principalele atractii ale orașului: faimoasele ferestre vitralii de Marc Chagall, vechiul dig Limmatquai, cartierul universitar si centrul comercial.

Veti admira privelistea pitoreasca a Lacului Zurich si a Alpilor de-a lungul Hohenstrasse. Locurile preferate de turisti din intreaga lume sunt „City of Roses”, care va vor surprinde cu frumusetea gradinielor de trandafiri si a castelului medieval, parcul de la Lindenhof.

Dupa aceasta, vi se va oferi o croaziera pe Lacul Zurich.

Turneul combinat: orasul Zürich si Uetliberg.

Aceasta este o calatorie bogata si interesanta la bordul unicului „Tramvai clasic”, care va dura aproximativ doua ore. Aveti posibilitatea sa alegeti personal limba turului. Dupa turneu veti putea calatori pe muntele Uetliberg, care este partea de sus a Zürichului (871m). Veti vedea o panorama magnifica a lacurilor, a dealurilor din jur si a orasului in sine. Trenurile merg spre munte la fiecare 30 de minute de la statia principala. Timpul de calatorie este de 20 de minute.

Astfel, vizitati orasul Zurich si atractiile sale, va veti relaxa perfect si veti obtine o experienta de neuitat.

Uetliberg

Turneul combinat: orașul Zürich si Uetliberg.

Facebook Comments Box