In plus fata de activitatile in aer liber pe versantii Muntilor Elvetieni, in Davos, va puteti crea un program cultural individual. Ce puteti vedea in Davos si captura momente de neuitat in memoria dvs. Sa va cazati in casele igloo din localitatea Parsenn. Vacanta neobisnuita pentru cei care nu pretind la conditii de cinci stele, pentru ca trebuie sa locuiti in case mici de zapada. Intregul sat poate gazdui 36 de persoane. In ciuda faptului ca este dificil sa fie aranjat un confort maxim intr-o casa de zapada, in barul igloo suna muzica buna, ard lumanari, va inconjoara sculpturi de gheata, platile sunt facute cu carduri de plastic si „camerele romantice” sunt dotate cu un jacuzzi.

O lume de poveste in muzeul de jucarii din secolele XVIII-XX. Tamas Mann in lucrarea sa „Muntele Magic” descrie sanatoriul „Berghof”. Miniaturi unice de papusi si case de papusi din secolele XVIII-XX sunt recreate si conservate in acest muzeu.

Muzeul Ludwig Kirchner. Expozitia cu tablourile artistului german A.L. Kirchner, care locuia in aceasta parte a Elvetiei.

Muzeul Minelor. Muzeul prezinta istoria mineritului in Elvetia.

Muzeul Sporturilor de iarna. Pe masura cum sporturile de iarna au evoluat de-a lungul timpului, veti vedea in acest muzeu. Vechile tipuri de saniute, patine si multe altele va vor ajuta sa va amintiti de Davos.

Biserica veche. Biserica numita in cinstea lui Ioan Botezatorul a fost construita in 1481, este inca pastrata si, in plus, este cunoscuta pentru uimitorul vitraliu al altarului.

Pe scurt, daca plecati la Davos va asteapta un timp de neuitat. Snowboarding si 6 parcuri fanclub, unde se aduna la campionate snowboard-urii cu renume mondial, piste de munte si turnee de hochei la nivel european, terenuri de tenis, bowling, centru de fitness, precum si multe restaurante, conditii placute in hoteluri, un oras confortabil cu magazine de elita pe strada Promenade este o adevarata incantare pentru cunoscatori.

Facebook Comments Box