Pentru a va rasfata sufletul cu o odihna maxima, vederea – privelisti magnifice ale naturii, iar corpul – cu proceduri placute, bai parfumate si un masaj relaxant, puteti merge in statiunile din Elvetia. Care dintre ele este preferabila pentru dvs., puteti determina din mica recenzie a fiecareea dintre ele. Trebuie remarcat imediat ca peste tot puteti trece prin toate procedurile necesare pentru a deveni o femeie mai frumoasă, un barbat mai puternic, iar toti ceilalti turisti – mai fericiti.

Bad Ragaz – una dintre statiunile balneare din Elvetia la poalele Alpilor, care se poate mandri de disponibilitatea izvoarelor de apa cu cele mai multe microelemente saturate. Oamenii care doresc sa intinereasca corpul din interior si din exterior vin aici. Aici veti primi o gama completa de proceduri pentru acupunctura, impachetare si diferite tipuri de masaj. Indicatii pentru a vizita statiunea sunt reumatismul, probleme cu sistemul musculo-scheletic, nevoia de a restabili sistemul nervos si imunitar.

Bad Zurzach – difera prin frumusetea si confortul surprinzator. Apa din izvoarele sale este potrivita pentru toti vizitatorii care sufera de boli cardiovasculare si neurologice, avand probleme cu organele interne si excesul de greutate. Intre procedurile de aquafitness, bai aromate si terapeutice si alte proceduri nu mai putin paăcute, puteti face plimbari placute prin imprejurimile locului.

Lavey les Bains – o statiune populara de sabatate si de fitness din Elvetia si este locul ideal pentru iubitorii de tratare cu apa si de recuperare a corpului dupa stress. Apa extraordinar de curata din izvoarele locale este surprinzator de buna pentru inot si scaldat. Un curs de talasoterapie ii readuce corpului luminozitatea si rezistenta sa si, de asemenea, ii imbunatateste semnificativ imunitatea.

Leukerbad este una dintre cele mai vibrante si pozitive statiuni terapeutice din Elvetia. 3,9 milioane de litri de apa imbogatita cu minerale valoroase vin zilnic la una dintre cele 30 de bazine termale din Leukerbad. Aici, primind un set standard de proceduri de vindecare, va puteti bucura de Ayurveda, baile romano-irlandeze, bai de namol. Infrastructura statiunii este la cel mai inalt nivel, ceea ce implica o distractie pe masura. Traseele montane de ciclism in timpul verii si plimbarile lente in timpul iernii va vor permite sa admirati frumusetea inconjuratoare.

St. Moritz, pare a fi cel mai renumit loc din Elvetia. Aici va puteti normaliza organele sistemului respirator, organele abdominale si cardiovasculare, imbunatati imunitatea si usura bolile sistemului musculo-scheletic. Masajul, baile si programele anti-obezitate va vor stimula vitalitatea si va vor intari corpul.

Scuol – statiunea balneoclimaterica situata in Elvetia montana, singura de acest gen, unde se consuma apa din izvoare minerale. In plus, exista izvoare termale si un centru SPA, unde se ofera tratament si divertisment! Lista avantajelor mai include schiuri, piscine, rafting, sculptura si multe altele. Ar trebui sa veniti aici pentru a preveni bolile de inima, sistemului nervos si sistemului imunitar.

Yverdon – punctul culminant al acestui loc sunt baile termale cu magneziu si sulfurice si locatia pe tarmul lacului pitoresc Neuchâtel. Bolile ortopedice pot fi tratate destul de bine aici si organismul se restaureaza dupa traumele primite. Iar balneoterapia, mastile de colagen si gommage-ul va vor face fata proaspata si odihnita.

Ovronnaz – o statiune in muntii Elvetiei, ofera un refugiu privat intr-un colt colorat al Alpilor, la o altitudine de 1350 de metri deasupra nivelului marii. Aerul proaspat, izvoarele termale, produsele naturale si procedurile terapeutice bazate pe produsele de albine si plantele de munte sunt o terapie excelenta pentru un organism slabit. Aici veti invata elementele de baza ale gimnasticii respiratorii si veti trece programul Field of Sserri pentru intinerirea fetei si a corpului.

Facebook Comments Box