Am adunat in acest articol mai multe comentarii si mesage de la cititorii nostri. Acest articol este adresat celor care urmeaza sa calatoreasca in Elvetia. Scopul este de a impartasi experienta din calatorie si de a inlatura miturile „despre SCUMP” care nu corespund realitatii in aceasta tara uimitoare si remarcabila din toate punctele de vedere. Nu ar fi inutil, urmand traditia europeana, sa invatati sa tolerati oameni care nu sunt ca voi.

Dar, serios, nici macar nu mi-am imaginat ca pe planeta inca mai exista lacuri limpezi, ca in Elvetia.

Am vizitat Marsilia, Toulouse, Paris, Lyon, Montpellier, Capela la Grand si multe altele. Faptul consta in ceaa ca cetatenii din tari care au fost colonii franceze au avut pentru o perioada lunga dreptul liber de intrare fara restrictii si asezare in metropola de care s-au folosit in mod activ si placut.

Acum, cu privire la preturile din domeniul turismului: cazandu-va la orice hotel din oricare cele 20 de cantoane si 6 semicantoane din Elvetia, veti plati cu siguranta o taxa turistica pentru care vi se va oferi un card pentru toate zilele de sejur in hotel, care va va permite sa utilizati gratuit toate tipurile de transport urban public, de asemenea, veti putea cumpara bilete de intrare la muzee si expozitii gratuit sau cu o reducere semnificativa.

Prin vizitarea site-ului, cum ar fi hotelurile bugetare Ibis-budget, Youth hostels, diferitele Alberdo, si comparand preturile pentru diferite tari ale UE, veti vedea ca ele sunt aproape la fel.

Doar nu confundati preturile indicate in franci elvetieni si in euro. Raportul dintre francul elvetian si euro este de 3 la 2. Cu toate acestea, mergand in Elvetia, este mai bine sa aveti banii in valuta locala (banii pot fi schimbati doar la o banca si numai in prima jumatate a zilei).

Cei care se lauda ca s-au familiarizat cu cultura celor patru popoare care locuesc in confederatie, probabil, sub cel de-al patrulea popor, au avut in vedere in mod evident vechii romani care traiesc in sate si orașe alpine, cum ar fi Celerino. Cu toate acestea, toti vorbesc excelent limba germana. In general, mi-a fost dificil sa fac excursii de la Berna catre Lucerna, Lugano, Neuchâtel, Lausanne, Bürgdorf, St. Moritz, Zurich si altele, aceste zone mici, dar atat de diferite in Elvetia.

Sincer va dorim sa economisiti energie si optimism pentru calatorii noi prin orase si sate necunoscute.

Sfaturi de călătorie în Elveția

Impresii și sfaturi de călătorie în Elveția

Facebook Comments Box