Sunteti in Elvetia! Va place totul, sunteti fascinati de aceasta tara, de frumusetea ei, de amabilitate! Dar zilele vacantei au zburat atat de repede incat nu ati reusi la timp sa cumparati cadouri! Ce sa aduceti acasa din Elvetia?

Dupa cum se stie, un fel de mancare populara in Elvetia este fondue. Aduceti din Elvetia seturi pentru pregatiti fondue, amestecuri. Toate acestea pot fi achizitionate de la orice magazin alimentar.

Un altul dintre cele mai bune daruri va fi branza elvetiana. Branza trebuie cumparata in supermarket-uri mari, in departamentele speciale de branzeturi. Se recomanda transportul branzeturilor in ambalajul sub vid.

Ciocolata! – In nici un caz nu uitati de ea. Puteti cumpara batoane de ciocolata de orice dimensiune, chiar si sub forma de lingouri de aur. Trufele de ciocolata sunt cea mai buna optiune.

Un bun cadou pentru barbati este vinul. Are un parfum rafinat, un gust placut. Intr-un cuvant cadou mai bun nu puteti gasi.

Un cadou mai scump pot fi bijuteriile. Elvetia este bogata in varietatea de ceasuri de mana. Sunt de inalta calitate, iar in aceasta tara ele sunt mult mai ieftine decat in alte tari. Un cadou excelent va fi un ceas de perete, ca cesurile cu cuc, numai ca intr-un ceas din Elvetia, in loc de un cuc – un cioban si o vaca.

In aceasta tara exista un numar imens de magazine de bijuterii, unde puteti comanda un produs pentru gustul dvs. – un produs individual. Dar nu uitati ca aceasta comanda ar trebui facuta imediat ce ati ajuns in tara.

Atunci cand turistii aleg tara pentru calatorie, ei se familiarizeaza cu traditiile, cultura si asa mai departe. Prin urmare, trebuie sa stiti ca simbolul acestei tari este o vaca care paste pe pajisti alpine. Pe baza acestui fapt, puteti cumpara un suvenir de forma unui clopot. Majoritatea turistilor cumpara jucarii moi sub forma unui simbol – o vaca.

Elvetia este o tara cu o bogata istorie, cultura si diversitate a tradițiilor. veti gasi ce sa aduceti din tara branzeturlor si ceasurilor. Cumparati tot ce puteti duce. Tot ce cumparati, va fi la indemana pentru decorul interiorului dumneavoastra si va fi un plus de excelenta la designul casei.

Ceas elvețian

Facebook Comments Box