Elvetia este un loc in care chiar si visele de imposibile se implinesc, indiferent daca este vorba de odihna, studii sau tratament.

Studii in Elvetia

Crans Montana este popular nu doar ca statiune. Scoli celebre, precum Scoala Internationala Le Chaperon Rouge, sunt localizate aici. Scoala are 60 de baieti si fete cu varste cuprinse intre 6 si 16 ani. Ramuri: franceza, germana, anglo-americana, italiana. Inceputul anului școlar: toamna sau iarna. Este posibila inscrierea la scoala pe tot parcursul anului. Vara, cursuri intensive de limbi straine.

Politie (027) 41-5623

Ingrijiri medicale de urgenta (027) 55-1717

Gara din Sierra (040) 67-1050

Cabinet stomatologic (027) 41-3947

Farmacie (027) 41-4488

Apel taxi (027) 41-5151

Montreux

Se pare, ca doar in Europa se poate gasi o statiune cu o istorie lunga, despre care Russo a scris cu entuziasm si ai carei invitati in momente diferite au fost Byron si Rilke, Dickens si Tolstoi, Ceaikovski si Wagner. Acesta este Montreux – unul dintre cele mai interesante si frumoase orase din Elvetia, situat pe malul lacului Geneva. Peisaje montane pitoresti, limpezimea cristalina a lacului, spatiozitatea si pacifierea falezei pentru promenada, aerul curat alpin, ordinea si linistea combinata cu romantismul seducator al spiritului latin – toate acestea au atras personalitati marcante care si-au creat capodoperele aici. Poezia lui Byron „Prizonierul lui Chillon”, care a imortalizat faimosul castel medieval din Chillon, „Primul concert” pentru vioara si orchestra de Pyotr Ceaikovski, baletul „Primavara sacra” de Igor Stravinsky si multe altele, au fost create in aceste locuri neobisnuite.

Astazi Montreux este o statiune cu renume mondial. Golf, schi nautic, iaht, calarie, precum si cluburi de noapte, baruri, restaurante – toate la dispozitia dvs. Montreux gazduieste festivalul anual de muzica clasică în august-septembrie și festivalul de jazz în iulie. În acest moment, orașul se transformă într-o Mecca muzicală.

Hoteluri Montreux

Printre cele mai bune hoteluri din oraș, se remarca Royal Plasa, care face parte din grupul hotelier Intercontinental. Hotelul este situat pe malul lacului Geneva, cu vederi impresionante de pe terasele extinse ale hotelului. Exista o piscina interioara, sauna, solar, centru de fitness, sala de sport. Restaurantele hotelului ofera o varietate de preparate din bucataria italiana si franceza. De remarcat este un bar de jazz confortabil, unde in timpul festivalului de jazz se organizeaza concerte improvizate.

O cladire magnifica in stilul „belle epoque” – hotelul „Montreux Palace” ***, parte a celor mai bune hoteluri din lume – atrage oaspeti din intreaga lume de 90 de ani. Vladimir Nabokov, autorul Lolitei, a petrecut multi ani alaturi de sotia sa Vera in camerele mobilate ale Palatului Montreux. Astazi, hotelul are 236 camere si apartamente de lux, 4 restaurante si 5 baruri (inclusiv celebrul „Harry’s New York Bar”), teren de tenis, mini-golf.

Studii

Elvetia este o tara cu traditii durabile in orice, inclusiv in educatie. Recunoscute pe plan international scolile private din Montreux cu o gama larga de programe educationale (de la liceu la educatie de afaceri pana la manageri si manageri hotelieri) nu au nevoie de confirmare. Una dintre ele este Institutul Villa Pierrefeu – scoala „arta de a trai”. Este vorba despre un internat international pentru fete intre 16 si 27 de ani, destinate viitorului unei doamne din societatea inalta. Astazi 36 de fete din cele mai faimoase familii ale lumii sunt antrenate in ea. octombrie, dar inregistrarea este posibila si in ianuarie si aprilie. Studiu intensiv al limbii franceze si engleze, documentatie, istorie a artei, estetica, elementele de baza ale psihologiei, arta gatitului si amenajarea mesei, economia gospodariei, interiorul casei, ikebana, cusutul, medicina de patronaj, sport – subiecte care le ajuta pe eleve sa inteleaga legile autodisciplinei si sa capete incredere in ele insusi.

O alta scoala celebra din Montreux este Surval Mont-Fleuri, unde studiaza 85 de fete intre 15 si 22 de ani. Studiile incep in septembrie, ianuarie si aprilie. Scoala ofera pregatire excelenta in engleza si franceza. Ramuri: arte plastice, afaceri si edicatie hoteliera. Cursurile sunt predate de profesori ai Universitatii Europene. La dispozitia studentilor un teren pentru jocul de tenis si squash, precum si fitness, sauna si jacuzzi, se acorda multa atentie schiului. De remarcat locatia excelenta a scolii intr-un frumos parc deasupra Montreux, cu vedere la Lacul Geneva si la Alpi.

Surval Mont-Fleuri

O alta scoala celebra din Montreux este Surval Mont-Fleuri

Sanatatea

Conditiile climatice si naturale unice ale Montreux contribuie la o crestere a fortei, la intinerirea corpului.

Clinica „La Prairiea – o clinica cu autoritate internationala, printre pacientii sai se afla multe celebritati din intreaga lume – Winston Churchill, papa Pius XII, Marlene Dietrich … Cel mai inalt nivel de ingrijire medicala va permite sa obtineti rezultate uimitoare intr-un timp scurt, indiferent daca va intinereste corpul, va calmeaza stresul sau folositi chirurgia estetica. Rezultatele vor depasi cele mai istete asteptari. Clinica a fost fondata in 1931 de profesorul Niehans. Studiile sale privind regenerarea celulara au stat la baza terapiei celulare, iar cheia intineririi celulare a fost gasita. Tratamentul conform programului de revitalizare se realizeaza sub forma de injectii intramusculare. Se acorda multa atentie medicamentului preventiv (antistres si scaderea in greutate) si chirurgiei estetice, care va vor ajuta sa stergeti urmele timpului si sa redobanditi tineretea. Serviciul clienti aici se desfasoara la cel mai inalt nivel international si totul este subordonat pentru a va asigura ca sederea si tratamentul dvs. au succes si placere. Dupa o examinare medicala, un pachet individual de programe de tratament este elaborat pentru fiecare client. Acesta include o varietate de proceduri pentru intinerirea celulelor pielii corpului si fetei: „Corpomed”, „Corpotrim”, „Corpolift”, terapie cu laser, bai cu ozon, program de fitness, tratament cu medicamente speciale dezvoltate in clinica, gimnastica, aerobic, precum si bucatarie dietetica, lovind cu un set de cele mai rafinate si neobisnuite preparate pe care nici macar pe cei mai pretentiosi gurmanzi nu-i vor putea deranja. La dispozitia clientilor se afla o piscina, bai finlandeze si turcesti, un solar.

Sanatatea dvs este cel mai valoros capital. Nu asteptati sa fie prea tarziu. In clinica „La Prairie” sunteti pe maini bune!

Facebook Comments Box