In Elvetia se afla cea mai scumpa casa din lume. Arhitectura moderna este diversa si sofisticata, deci trebuie sa incercati foarte mult ca sa surprindeti clientii sofisticati. O privire rapida asupra fotografiei celei mai scumpe case din lume, probabil, nu va va incanta, iar casa nu va parea atat de unica, insa costul acesteia este de 12,2 miliarde de dolari.

Deci ce este atat de surprinzator in legatura cu aceasta super-casa? Pur si simplu au construit-o din materiale foarte neobisnuite, cum ar fi oase de dinozauri, cantitati uriase de aur, meteoriti si platina. Apropo, din acelasi motiv, locatia exacta a casei nu este afisata, este cunoscut doar faptul ca se afla in apropierea granitei italiene, pe malul Lacului Zug.

Cea mai scumpa casa din lume se afla in Elvetia

Casa are doar 8 camere, precum si 4 garaje pentru parcarea automobilelor. Cu toate acestea, pentru constructii au fost folosite peste 200 000 kg de metale pretioase. Arhitectul Kevin Huber a construit casa in mai mult de cinci ani.

Teritoriul rezidential al conacului – 752 de metri patrati, terasa – 388, are propria crama la subsol de 245 de metri patrati.

Pentru a orbi cu preturile ridicate si chic, chiar si lampile si accesoriile (detalii care unesc conductele) sunt realizate din aur si platina. Podeaua este construita dintr-o piatra de meteorit, cu adaugarea de rumegus din oasele dinozaurilor inglobate in fiecare placa.

Decorarea casei este facuta, de asemenea, folosind o piatra de meteorit, iar tejgeaua barului este taiata dintr-o bucata de meteorit.

Cat de sofisticate sunt punctele de vedere ale lumii moderne, care doreste sa produca ceva care este intr-adevar rar si rafinat. Cu toate acestea, placerea de a detine o astfel de casa este discutabila, datorita necesitatii unei protectii permanente si, de asemenea, din cauza costului excesiv al vietii. O astfel de investitie nu este, din pacate, pe buzunarul fiecaruia!

Cea mai scumpa casa

Cea mai scumpa casa din lume se afla in Elveția

Facebook Comments Box