Cand mentionam Elvetia in mintea noastra, se construieste un lana logic standard: precizie, fiabilitate, calitate. Poate ca, din aceasta cauza, atunci cand pleaca la tratament in aceasta tara, pacientii spera la recuperarea si imbunatatirea calitatii vietii. Si aceste asteptari nu sunt neintemeiate, profesionalismul medicinei elvetiene este la un nivel atat de inalt incat poate revendica pozitia de lider in lume. Specialisti excelenti, cele mai recente echipamente si algoritmii de tratament cele mai moderne sunt cele trei balene pe care se bazeaza medicina elvetiana.

Pentru a va face o idee despre serviciile oferite aici, vom incerca sa clasificam cele mai bune clinici din Elvetia. Cand ginecologia din tara este fara speranta in rezolvarea problemei infertilitatii, nu trebuie sa pierdeti speranta.

Cele mai bune clinici din Elvetia

1. Incercati din nou soarta si faceti o incercare de a deveni parinti fericiti in Clinica de Medicina Reproductiva Générale-Beaulieu de la Geneva. Pacientii trec aici cea mai amanuntita examinare, pe baza careia medicul dezvolta un program individual de tratament, procedurile necesare si o dieta speciala.

2. Spitalul Universitar pentru Copii din Zurich este recunoscut ca fiind una dintre cele mai renumite institutii medicale din Europa. Chiar si atmosfera clinicii ajuta la o recuperare rapida, datorita posibilitatii aflarii copiilor aici impreuna cu parintii lor, atitudinii delicate si blande a personalului si a conditiilor excelente de trai. Cu privire la calitatea tratamentului in Elvetia, putem spune un lucru – este impecabil.

3. Persoanele care sufera de alergii de mai multi ani, gasesc un remediu itangibil in clinica alergica Davos-Wolfgang. Doar locatia sa in cantonul Graubünden pe malul Lacului Davos, garanteaza un tratament rapid de astm acut, bronsita obstructiva, boli alergice ale plamanilor, pielii si ochilor. La clinica, exista o tabara pentru adolescenti di tineri, unde copiii se supun tratarii si prevenirii acestor afectiuni.

4. O atentie deosebita merita si clinica Zenolier din Elvetia, ale carei ramuri se afla in diferite cantoane si au o orientare diferita in profil. Cele mai puternice dintre orientari sunt oncologia, radiologia, terapia cardiovasculara si prevenirea proceselor de imbatranire. Unul dintre centrele medicale este situat intre Lausanne si Geneva printre paduri si campuri, iar ferestrele ofera privelisti pitoresti ale Alpilor si Lacului Leman, care contribuie la relaxarea vizuala si spirituala a pacientilor.

Odihna si tratamentul in Elvetia

Cel mai placut, probabil, este sa mergeti in Elvetia pentru odihna si tratament. Pentru a ridica nivelul de vitalitate, fericire si a intoarce corpului fosta frumusete si luminozitate, este bine de planificat o excursie la oricare dintre centrele de sanatate din Bad Ragaz: bai termale „Helena Bad”, Tamina Corge, Qellenhof hotel. In aceasta statiune se utilizeaza la maxim terapia cu apa termala. Aici puteti merge la un curs complet de masaj oriental si hidromasaj, talasoterapie, sa vizitati baile romano-irlandeze, sa va faceti timp pentru procedurile cosmetice. O vacanta mai activa, cu o inclinatie de distractie, va asteapta la Spa din Leukerbad si Scuol: Lindner Hotel & Alpentherme, Hotel Belvedere.

Pentru persoanele care sufera de raceli frecvente, bronsita si probleme de respiratie, se recomanda unele dintre cele mai climatice statiuni din Elvetia: Lezen, St. Moritz si Arosa. In aceste parti ale tarii, intr-un complex de tratament oficial exista aer pur imbogatit cu ozon si cu o clima usoara.

Preturile de tratament

Tinand cont de calitatea inalta a procedurilor propuse si a conditiilor de odihna, ar trebui sa fie acceptat faptul ca preturile pentru tratament in Elvetia sunt destul de solide. Pot fi clasificate la categoria celor mai inalte din Europa, dar daca o persoana are ocazia sa mearga aici, atunci dupa Elvetia este putin probabil sa mai fie satisfaut de nivelul de serviciu al oricarei alte tari.

Asigurarile de sanatate

Dupa ce v-ati decis cu statiuea, ar trebui sa va ocupati indeaproape de pregatirea documentelor necesare, printre care si asigurarea in Elvetia. Ea va garanteaza o odihna linistita si completa.

Exista trei categorii de asigurari:

– „A” este obligatorie pentru orice turist si ofera asistenta medicala in caz de forta majora.

– „B” are o gama mai larga de servicii: in plus fata de asistenta necesara, puteti solicita prezenta unei rude in cazuri deosebit de dificile si, daca este necesar, transportul in tara a dumneavoastra si a copiilor care va insotesc.

– „C” ofera cel mai complet si mai fiabil pachet de servicii pe care il puteti obtine.

Comentariile privind tratamentul in clinicile din Elvetia sunt aproape toate, mai mult decat pozitive. Problemele care pareau insolubile la domiciliu au fost eliminate din punct de vedere calitativ si profesional de catre medici, iar din partea personalului medical a existat doar o atitudine amabila si politicoasa fata de pacienti.

Clinici din Elveția

Cele mai bune clinici din Elveția

Facebook Comments Box